Subscribe Us

header ads

Döbrögi az igazságos

Kedves olvasók, bizonyára önök is látták a helyi vezetés propagandájának friss számát. Mely meserovattal is kibővült, meserovattal remélem, mert ha a szerző komolyan gondolta már a címadást is akkor nagy baj van – hiszen visszatértek az 50’-es évek Rákosi Mátyással együtt – azért állítom, hogy mese az amit a Képviselő úr írt mert olyan távol áll a valóságtól, mint egyszeri Garamszegi Géza Thomas Jefferson-tol.

Tisztelt Képviselő úr, az a testület melynek ön is a tagja 2011-telén családokat akart kilakoltatni a moratórium ellenére, csak Vágó Gábor képviselő úr és én tudtuk elérni azt, hogy a törvényeknek megfelelően járjanak el, ez is annak a településért és a közösségért való munkának a része melyet a már említett cikkben oly dicsőn hangoztat? ( Az ingatlanokat a mai napig nem sikerült eladni, üresen állnak immáron 3 éve)

Képviselő úr, ön azt írja, közösséget teremt a megosztással szemben, itt született itt él itt fog majd nyugdíjba menni stb. stb. – isten ments, hogy megtapasztalja, hogyan működik a világ máshol – nem láttam egy Falu Foci bajnokságon sem a képviselő urat és a sem az idei és a tavalyi főzőversenyen sem, most akkor ki is oszt meg?

Ha a képviselő úr visszaemlékezik- bár az az igazság, hogy erre félek alapozni, elég szelektívnek tűnik az a memória – akkor talán emlékszik arra, amikor a testület alakuló ülésén az alpogármester úr kifejtette, hogy azért nyerték meg a választásokat mert Kalotay Balázs, nem foglalkozott a településsel.  Megfogadtuk a tanácsát és küzdünk az önök által teremtett mutyivilág és döbrögizmus ellen, melyben a testületi ülések jegyzőkönyvének másolatáért hatalmas összeget kellett volna fizetni, ha nem állt volna mellénk, a törvényesség és az igazság oldalára a NAIH elnöke.


Mellesleg a mai a napig az Önkormányzati honlapon a jogsértő rendelet van fenn. Ez Önt igazságos úr nem zavarja?

Önök megállapították, hogy fapados a közigazgatás. Tisztelt Képviselő úr, ha mindenki szembe jön az autópályán, akkor nem biztos, hogy a szembejövők a hülyék. De arra talán csak emlékszik, amikor a közmeghallgatáson a polgármester úr kifejtette (https://www.youtube.com/watch?v=H-aMrZumNvY#t=7019) , hogy hazugság az, amit a hollandokról írunk, hogy ők vettek volna földet a faluban, erre mit ad isten hát mi van a hírmondóban „Zárt ülés keretében a holland terület tulajdonosa területhasznosításra vonatkozó elképzeléseit ismertette a képviselő-testület tagjaival”.

Persze értem, hogy semmit nem tettek az előző négy évben, - ja vagy mégis, hiszen például be akarták szüntetni a pék házhozszállítását, a lakosság a mi szervezésünkkel ezt megakadályozta – és ezért inkább támad, mint magyarázná az igencsak elégtelenre sikerült bizonyítványt. A konyha kiszervezésénél valami vitát emleget, amikor ön nem értett egyet és ezt kifejtette, https://www.youtube.com/watch?v=0kR9sGAMa5M#t=166 ez a pillanat volta az?





Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések